Loading...

Priser

Vil du opleve hvilken mærkbar forandring, en behandling kan gøre for dig?

Kropsbehandling, 50 minutter: 750kr.
Er du ny hos mig? Jeg tilbyder første behandling til 1/2 pris: 375kr.
Klippekort, 3 behandlinger: 2.100kr. – Du sparer 150kr.
Klippekort, 7 behandlinger: 4.725kr. – Du sparer 525kr.
– klippekortet skal blot bruges inden for 12 mdr.

Du kan betale både via MobilePay og bankoverførsel:
MobilePay: 88135
Ringkjøbing Landbobank
Reg. nr. 7670
Konto nr. 000582131

Afbud skal foretages i bookingsystemet eller gives på mail eller sms senest 24 timer før den aftalte tid, ellers betales fuld pris for den aflyste behandling. Afbud ved sygdom dog senest kl.07.30 på dagen.

Ønsker du at give et gavekort til en behandling? Kontakt mig for aftale, og jeg sender det straks afsted til dig. Fragten betaler jeg.

Book nu

Hvad er en mærkbar kropsbehandling?

Læs her mere om de typiske problematikker jeg behandler.
Jeg er medlem af Dansk Behandlerforbund og er RAB godkendt.

“Særligt min lænd, som jeg har kæmpet med i flere år, har Jette fået rigtig godt fat i, og hun har mindsket de tilbagevendende smerter her væsentligt.
En behandling hos Jette er et frirum fra hverdagen, hvor jeg får smidt bekymringer og frustrationer i både krop og sind, og jeg går altid derfra med følelsen af at være væsentligt lettere, end da jeg kom”

Stine

“Endnu engang mange tak for muligheden, omsorgen og nærværet hos dig! Hovedpinen startede allerede i bilen på vejen hjem og trætheden…pyh…som om krop og sind kom ned i gear og fik mærket efter at jeg skylder på søvnkontoen. Jeg kan mærke en anden ro, der er landet i mig.
Jeg anbefaler på det varmeste en behandler som dig, med klienten i fokus…autentisk og nærværende på den blideste, og samtidig meget professionelle måde”

Anette

“Min stemme var helt forsvundet og Jette hjalp mig med at få den tilbage. Rent fysisk løsnede hun spændingerne i hals og nakke, og viste mig øvelser så jeg selv kunne påvirke processen med at få stemmen tilbage.
Samtidig hjalp hun mig til at stille skarpt på, og bearbejde, den dybere årsag til mine stemmeproblemer”

Ingelise

”Jeg oplever kropsbehandlingen hos Jette som både blid og kontant. De rullende, vuggende bevægelser i den pulserende massage minder mig om, at ligge i en vandkant og blive puffet til af bølger. De gør mig både tryg og på samme tid vågen overfor det jeg mærker.
Det gør ondt indimellem,  men arbejdet med åndedrættet hjælper mig undervejs. Mine smerter i ryg og lænd er betydelig mindsket og jeg har fået mere energi”

Viv