Dybdegående kropsbehandling

Hvad gemmer din krop på?

Oplever du en specifik problematik som f.eks. ondt i ryggen eller stress, eller vil du bare gerne have det bedre i din krop og få mere overskud?

Hvordan du har det fysisk, påvirker dine følelser og dine tanker. Omvendt påvirker din psykiske tilstand og din mentale indstilling, også hvordan du har det fysisk i kroppen.
Tænk bare på hvordan følelsen af spænding mærkes i kroppen som sommerfugle i maven. Eller hvordan smerter i kroppen omvendt påvirker os psykisk og mentalt.
Stress, som er en vor tids største helbredsmæssige udfordringer, er måske et af de mest mærkbare beviser på sammenhængen mellem krop og psyke.

Jeg behandler inden for Totum kropsterapi. Behandlingen frigør spændinger og blokeringer i kroppen på det fysiske, såvel som på det psykiske og det mentale plan. Selve behandlingen er en kombination af dybdegående pulserende massage, aku- og zonetryk, ledfrigørelse og ledmobilisering, kombineret med stort fokus på åndedrættet. Samtale inddrages i behandlingen efter behov og ønsker.

Book en behandling

Vil du opleve hvilken forskel en behandling kan gøre for dig?
Book en tid online, send mig en mail på jettedahl@maerkbar-kropsbehandling.dk, eller ring til mig på 26258558, så finder vi en tid.

Priser:
Kropsbehandling, 50 min: 375kr (elevpris, jeg bliver færdiguddannet til november hos Totum – Skolen For Kropsterapi)

Jeg tilbyder GRATIS introduktion i form af 30 minutter samtale til dig, der gerne vil høre mere om hvad jeg mener behandlingen kan gøre af forskel for dig, inden du booker en behandling.

Book tid i dag

Hvem er jeg?

Jeg hedder Jette Dahl og jeg er kropsterapeut. Jeg brænder for at hjælpe dig til at få det bedre i din krop og opnå en bedre kontakt til den. Jeg tror på at tanker, følelser og kroppen skaber helheden, og derfor arbejder jeg med Totum kropsterapi, der er en behandlingsform hvor der frigøres spændinger og blokeringer i kroppen på det fysiske, såvel som på det psykiske og det mentale plan.

Udover jeg er kropsterapeut, er jeg også stemmetræner med speciale i behandling af stemmeproblemer på tale- og sangstemmen. Hvis du er nysgerrig på at vide mere om den del, så kan du se mere på www.stemmeklar.dk

Følg med på facebook

Gå ikke glip af mine gratis øvelser og gode råd!

Vil du gerne stå stærkere og friere i dig selv? Få selvkærlige reminders, og samtidig blive lidt klogere på hvordan din krop og psyke hænger sammen? Kom med på min nyhedsbrevsliste. Når du tilmelder dig, giver du samtidig tilladelse til at dine persondata behandles som beskrevet her.