Priser

Vil du opleve hvilken mærkbar forandring, en behandling kan gøre for dig?

Kropsterapi, 60 minutter: 825kr.
Er du ny hos mig, eller har du endnu kun været til en enkelt behandling?
Intropakke på 3 behandlinger: 2.100kr. – så kun 700kr. pr. behandling
Derefter tilbyder jeg klippekort:
Klippekort, 5 behandlinger: 3.825kr. – du sparer 300kr.
– klippekortet skal blot bruges inden for 12 mdr.

Foretrækker du at mødes online i denne tid?
Kropsterapeutisk Samtaleterapi over Skype, 60 minutter: 825kr.

Du kan betale både via MobilePay og bankoverførsel:
MobilePay: 88135
Ringkjøbing Landbobank
Reg. nr. 7670
Konto nr. 0005821231

Afbud skal foretages i bookingsystemet eller gives på mail eller sms senest 24 timer før den aftalte tid, ellers betales fuld pris for den aflyste behandling. Dog kan der ved sygdom, opstået senere end 24 timer før din aftalte tid, meldes afbud uden beregning via sms indtil kl.7.30 samme dag.

Ønsker du at give et gavekort til en behandling? Kontakt mig for aftale, og jeg sender det straks afsted til dig. Fragten betaler jeg.

OBS!
Vi må stadig passe godt på og selv og hinanden. Hvis du har brug for at vide hvordan jeg følger retningslinjerne, er du altid velkommen til at kontakte mig. Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg ved at komme i klinikken.

Book nu

Hvad er en mærkbar kropsterapeutisk behandling?

Læs her mere om de typiske problematikker jeg behandler.
Jeg er medlem af Dansk Behandlerforbund og er RAB godkendt.

“Jettes kyndige behandlinger, store menneskelige indsigt og skarpe spørgsmål er livseliksir for mig. Efter kun få behandlinger er jeg ved at lægge 25 års voldsomme, fysiske udfordringer bag mig. TAK!”

Kristian

”Shit hvor er jeg groet meget, siden jeg startede hos dig!
Jeg er blevet så meget bedre til at håndtere min angst og lytte til mig selv og min krop. Det er rørende at mærke, at jeg har rykket mig og er så meget stærkere nu.
Tusind, tusind tak for dig Jette! Jeg glæder mig til at fortsætte den gode udvikling i samarbejde med dig.

Mia

“Min stemme var helt forsvundet og Jette hjalp mig med at få den tilbage. Rent fysisk løsnede hun spændingerne i hals og nakke, og viste mig øvelser så jeg selv kunne påvirke processen med at få stemmen tilbage.
Samtidig hjalp hun mig til at stille skarpt på, og bearbejde, den dybere årsag til mine stemmeproblemer”

Ingelise

“Særligt min lænd, som jeg har kæmpet med i flere år, har Jette fået rigtig godt fat i, og hun har mindsket de tilbagevendende smerter her væsentligt.
En behandling hos Jette er et frirum fra hverdagen, hvor jeg får smidt bekymringer og frustrationer i både krop og sind, og jeg går altid derfra med følelsen af at være væsentligt lettere, end da jeg kom”

Stine

“Endnu engang mange tak for muligheden, omsorgen og nærværet hos dig! Hovedpinen startede allerede i bilen på vejen hjem og trætheden…pyh…som om krop og sind kom ned i gear og fik mærket efter at jeg skylder på søvnkontoen. Jeg kan mærke en anden ro, der er landet i mig.
Jeg anbefaler på det varmeste en behandler som dig, med klienten i fokus…autentisk og nærværende på den blideste, og samtidig meget professionelle måde”

Anette

”Jeg oplever kropsbehandlingen hos Jette som både blid og kontant. De rullende, vuggende bevægelser i den pulserende massage minder mig om, at ligge i en vandkant og blive puffet til af bølger. De gør mig både tryg og på samme tid vågen overfor det jeg mærker.
Det gør ondt indimellem,  men arbejdet med åndedrættet hjælper mig undervejs. Mine smerter i ryg og lænd er betydelig mindsket og jeg har fået mere energi”

Viv