Kropsterapi der kan mærkes

Mærkbar er dybdegående Kropsterapi, der frigør spændingerne og blokeringerne i din krop på det fysiske, såvel som på det mentale og det følelsesmæssige plan.
Så du kan slippe bl.a. smerter, stress, angst og depression, der begrænser dig i at leve det liv, du gerne vil leve, og være den du er.

Selve behandlingen er en kombination af samtale og behandling på briks med dybdegående pulserende massage, ledfrigørelse, aku- og zonetryk, samt fokus på dit dybe afspændende åndedræt, så du kommer ud af hovedet og ned i kroppen.

Hvordan du har det fysisk, påvirker nemlig dine følelser og dine tanker. Omvendt påvirker din følelsesmæssige tilstand og din mentale indstilling, også hvordan du har det fysisk i kroppen. Tænk bare på stress og angst, som måske er to af de mest mærkbare eksempler på hvordan krop og psyke er uadskillelige. Og altså hvordan din krop, dine tanker og følelser indvirker på hinanden.

En kropsterapeutisk behandling hos Mærkbar, er derfor både for dig, der primært kommer med en fysisk problematik som f.eks. smerter i ryggen, og for dig der kommer for at arbejde med at frigøre en mere følelsesmæssig og mental blokering gennem kropsligt arbejde, som f.eks. stress eller angst.
Uanset problematik, så går vi efter at behandle årsagen, og ikke kun symptomerne, og jeg ser dig som et HELT menneske.

Uanset hvilken problematik du kommer med, vil behandlingen berolige dit nervesystem og få dig mere til stede i din krop, så du får nemmere ved at mærke dig selv.
En behandling varer ca. 60 minutter, og henvender sig til alle aldersgrupper. Her kan du læse mere om hvilke problematikker jeg behandler, og hvordan en behandling forløber.
Hvis du gerne vil vide lidt mere om mig og klinikken, samt finde mine priser, så se mere under Om klinikken.

Vil du have "mærkbar RO" til 0 kr?

Vil du gerne mærke en større ro indeni?
Så hent min 7 minutters guidede meditation “mærkbar RO” til 0 kr.

Om du er vant til at meditere, eller om det er helt nyt for dig, er underordnet.
Det eneste du skal, er at give dig selv 7 minutter, hvor du ikke skal gøre andet, end at sidde og lytte til min guidning.
Du henter meditationen lige her.

”Shit hvor er jeg groet meget, siden jeg startede hos dig!
Jeg er blevet så meget bedre til at håndtere min angst og lytte til mig selv og min krop. Det er rørende at mærke, at jeg har rykket mig og er så meget stærkere nu.
Tusind, tusind tak for dig Jette! Jeg glæder mig til at fortsætte den gode udvikling i samarbejde med dig.

Mia

“Min stemme var helt forsvundet og Jette hjalp mig med at få den tilbage. Rent fysisk løsnede hun spændingerne i hals og nakke, og viste mig øvelser så jeg selv kunne påvirke processen med at få stemmen tilbage.
Samtidig hjalp hun mig til at stille skarpt på, og bearbejde, den dybere årsag til mine stemmeproblemer”

Ingelise

“Særligt min lænd, som jeg har kæmpet med i flere år, har Jette fået rigtig godt fat i, og hun har mindsket de tilbagevendende smerter her væsentligt.
En behandling hos Jette er et frirum fra hverdagen, hvor jeg får smidt bekymringer og frustrationer i både krop og sind, og jeg går altid derfra med følelsen af at være væsentligt lettere, end da jeg kom”

Stine

“Jettes kyndige behandlinger, store menneskelige indsigt og skarpe spørgsmål er livseliksir for mig. Efter kun få behandlinger er jeg ved at lægge 25 års voldsomme, fysiske udfordringer bag mig. TAK!”

Kristian