Om klinikken

Jeg holder til i klinikfællesskabet Marienlundklinikken, der ligger på Nordre Ringgade 117, 8200 Aarhus N, hvor der er gratis parkering lige ved døren. Her tilbyder jeg kropsterapi der kan mærkes på både det fysiske, det psykiske og det mentale plan. I behandlingen kombineres dybdegående pulserende massage med ledfrigørelse, aku- og zonetryk, hvorved spændinger og blokeringer i kroppes frigøres.

En behandling hos mig, er derfor både for dig der kommer med en primært fysisk problematik, som f.eks. smerter i ryggen; for dig der kommer for at arbejde med at frigøre en mere følelsesmæssig og mental blokering gennem kropsligt arbejde, og for dig der kommer for at få hjælp til en mere psykisk problematik som f.eks. stress eller angst.
Uanset hvilken problematik du kommer med, vil behandlingen berolige dit nervesystem og få dig mere til stede i din krop, så du får nemmere ved at mærke dig selv.

En kropsterapeutisk behandling hos mig, henvender sig til alle aldersgrupper, og her kan du læse mere om de typiske problematikker jeg behandler. Du kan også her på siden læse mere om hvordan en behandling forløber.
Søger du lidt mere praktisk information, finder du her priser og kontakt

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i klinikken.

OBS!
Vi må stadig passe godt på og selv og hinanden. Hvis du har brug for at vide hvordan jeg følger retningslinjerne, er du altid velkommen til at kontakte mig. Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg ved at komme i klinikken.

Book tid

Typiske problematikker jeg behandler:

 • Stress, angst, udbrændthed, indre uro
 • Traumer, sorg og kriser
 • Smerter eller træthed i nakke, ryg og lænd
 • Iskiassmerter
 • Piskesmæld og diskusprolaps
 • Skulderproblemer, musearm, tennis/golfalbue
 • Gigt
 • Spændingshovedpine og migræne
 • Hæshed og problemer på stemmen
 • Menstruationssmerter
 • Fordøjelsesproblemer
 • Eksem og allergi
 • Efterfødselsreaktioner
 • Manglende kontakt til dig selv og lavt selvværd

Jeg er medlem af Dansk Behandlerforbund og er RAB godkendt. Det vil sige at jeg er registreret alternativ behandler – din garanti for at jeg vedligeholder og opdaterer min faglige viden.
Jeg har overbygning i bl.a. Stress, Chok & Traume behandling, Kranio Sakral Terapi, Ledfrigørelse samt Udviklingstraumer.

“Jettes kyndige behandlinger, store menneskelige indsigt og skarpe spørgsmål er livseliksir for mig. Efter kun få behandlinger er jeg ved at lægge 25 års voldsomme, fysiske udfordringer bag mig. TAK!”

Kristian

”Shit hvor er jeg groet meget, siden jeg startede hos dig!
Jeg er blevet så meget bedre til at håndtere min angst og lytte til mig selv og min krop. Det er rørende at mærke, at jeg har rykket mig og er så meget stærkere nu.
Tusind, tusind tak for dig Jette! Jeg glæder mig til at fortsætte den gode udvikling i samarbejde med dig.

Mia

“Min stemme var helt forsvundet og Jette hjalp mig med at få den tilbage. Rent fysisk løsnede hun spændingerne i hals og nakke, og viste mig øvelser så jeg selv kunne påvirke processen med at få stemmen tilbage.
Samtidig hjalp hun mig til at stille skarpt på, og bearbejde, den dybere årsag til mine stemmeproblemer”

Ingelise

“Særligt min lænd, som jeg har kæmpet med i flere år, har Jette fået rigtig godt fat i, og hun har mindsket de tilbagevendende smerter her væsentligt.
En behandling hos Jette er et frirum fra hverdagen, hvor jeg får smidt bekymringer og frustrationer i både krop og sind, og jeg går altid derfra med følelsen af at være væsentligt lettere, end da jeg kom”

Stine

“Endnu engang mange tak for muligheden, omsorgen og nærværet hos dig! Hovedpinen startede allerede i bilen på vejen hjem og trætheden…pyh…som om krop og sind kom ned i gear og fik mærket efter at jeg skylder på søvnkontoen. Jeg kan mærke en anden ro, der er landet i mig.
Jeg anbefaler på det varmeste en behandler som dig, med klienten i fokus…autentisk og nærværende på den blideste, og samtidig meget professionelle måde”

Anette

”Jeg oplever kropsbehandlingen hos Jette som både blid og kontant. De rullende, vuggende bevægelser i den pulserende massage minder mig om, at ligge i en vandkant og blive puffet til af bølger. De gør mig både tryg og på samme tid vågen overfor det jeg mærker.
Det gør ondt indimellem,  men arbejdet med åndedrættet hjælper mig undervejs. Mine smerter i ryg og lænd er betydelig mindsket og jeg har fået mere energi”

Viv