Hvilken forandring vil du gerne mærke?

En kropsterapeutisk behandling hos mig er både for dig, der primært kommer med en fysisk problematik som f.eks. smerter i ryggen, og for dig der kommer for at arbejde med at frigøre en mere følelsesmæssig og mental blokering gennem kropsligt arbejde, som f.eks. stress eller angst.
For du er et helt menneske, og din krop og psyke hænger uadskilleligt sammen.

Selve behandlingen er Totum Kropsterapi, hvor dybdegående pulserende massage kombineres med ledfrigørelse, aku- og zonetryk. Som klient er du selv aktiv i behandlingen, da samtale er en del af den, og fordi det dybtliggende og afspændende åndedræt spiller en stor rolle i behandlingen. Og fordi at det hele handler om, at du kommer meget mere til stede i dig selv. Kommer mere ud af dit hovedet og mere ned i din krop.
Herved frigøres spændingerne og blokeringerne i din krop på både det fysiske, det følelsesmæssige og det mentale plan, og det bliver muligt at behandle årsagen, og ikke bare symptomerne.
Behandlingen henvender sig til alle aldersgrupper, og her kan du læse mere om hvordan en behandling forløber.

Udover at være Totum Kropsterapeut, er jeg også stemmetræner, og en behandling hos mig, er derfor også for dig, der er professionel stemmebruger, og som ønsker at optimere din stemme og krop før en performance. Denne behandling kan du læse mere om her.

Oplever du en problematik, hvor du er i tvivl, om behandlingen kan gøre en forskel for dig, eller har du nogle andre spørgsmål, som du gerne vil have svar på, inden du booker en behandling? Du er altid velkommen til at ringe til mig, eller til at sende mig en mail.

Book tid

Typiske problematikker jeg behandler:

 • Stress, indre uro, angst og depression
 • Lavt selvværd og manglende kontakt til dig selv og dine behov
 • Udfordringer med grænsesætning
 • Traumer, sorg og kriser
 • Smerter eller træthed i nakke, ryg og lænd
 • Iskiassmerter
 • Piskesmæld og diskusprolaps
 • Skulderproblemer, musearm, tennis/golfalbue
 • Gigt
 • Spændingshovedpine og migræne
 • Hæshed og problemer på stemmen
 • Menstruationssmerter
 • Fordøjelsesproblemer
 • Efterfødselsreaktioner

Jeg er medlem af Dansk Behandlerforbund og er RAB godkendt. Det vil sige at jeg er registreret alternativ behandler – din garanti for at jeg vedligeholder og opdaterer min faglige viden, og din mulighed for at få tilskud gennem din private sundhedsforsikring.
Jeg har overbygning i bl.a. Stress, Chok & Traume behandling, Kranio Sakral Terapi, Ledfrigørelse samt udviklingstraumer.

“Min stemme var helt forsvundet og Jette hjalp mig med at få den tilbage. Rent fysisk løsnede hun spændingerne i hals og nakke, og viste mig øvelser så jeg selv kunne påvirke processen med at få stemmen tilbage.
Samtidig hjalp hun mig til at stille skarpt på, og bearbejde, den dybere årsag til mine stemmeproblemer”

Ingelise

“Særligt min lænd, som jeg har kæmpet med i flere år, har Jette fået rigtig godt fat i, og hun har mindsket de tilbagevendende smerter her væsentligt.
En behandling hos Jette er et frirum fra hverdagen, hvor jeg får smidt bekymringer og frustrationer i både krop og sind, og jeg går altid derfra med følelsen af at være væsentligt lettere, end da jeg kom”

Stine

“Jettes kyndige behandlinger, store menneskelige indsigt og skarpe spørgsmål er livseliksir for mig. Efter kun få behandlinger er jeg ved at lægge 25 års voldsomme, fysiske udfordringer bag mig. TAK!”

Kristian

“Endnu engang mange tak for muligheden, omsorgen og nærværet hos dig! Hovedpinen startede allerede i bilen på vejen hjem og trætheden…pyh…som om krop og sind kom ned i gear og fik mærket efter at jeg skylder på søvnkontoen. Jeg kan mærke en anden ro, der er landet i mig.
Jeg anbefaler på det varmeste en behandler som dig, med klienten i fokus…autentisk og nærværende på den blideste, og samtidig meget professionelle måde”

Anette

”Jeg oplever kropsbehandlingen hos Jette som både blid og kontant. De rullende, vuggende bevægelser i den pulserende massage minder mig om, at ligge i en vandkant og blive puffet til af bølger. De gør mig både tryg og på samme tid vågen overfor det jeg mærker.
Det gør ondt indimellem,  men arbejdet med åndedrættet hjælper mig undervejs. Mine smerter i ryg og lænd er betydelig mindsket og jeg har fået mere energi”

Viv

”Du er alternativ på en ikke anmassende måde, som jeg rigtig godt kan lide. Du er god til at lytte og høre hvor problemet stammer fra, og tage udgangspunkt i det, der virkelig giver mening for en. Jeg anbefaler dig til alle dem, der kunne have gavn af din behandling, da jeg ikke har prøvet en behandling, der virkede så godt for mig før, og jeg har prøvet næsten alle former for behandling.

Astrid

”Shit hvor er jeg groet meget, siden jeg startede hos dig!
Jeg er blevet så meget bedre til at håndtere min angst og lytte til mig selv og min krop. Det er rørende at mærke, at jeg har rykket mig og er så meget stærkere nu.
Tusind, tusind tak for dig Jette! Jeg glæder mig til at fortsætte den gode udvikling i samarbejde med dig.

Mia