Velkommen i klinikken

Jeg behandler i lyse og rare lokaler i klinikfællesskabet Marienlundklinikken, der ligger på Nordre Ringgade 117, 8200 Aarhus N. Der er gratis parkering lige ved døren, og skulle der mod forventning ikke være en ledig plads, kan du altid finde en plads på Skovfaldet 100m derfra, eller på villavejen omme bag klinikken.
Derudover behandler jeg 1-2 dage om ugen i mit dejlige kliniklokale hjemme i privaten på Skovbakkevej 14, 8870 Langå.

Selve behandlingen varer ca. 60 minutter, og er for alle aldersgrupper. Her kan du læse mere om de typiske problematikker jeg behandler, og hvordan en behandling forløber. Har du ikke tidligere været til behandling hos mig, tilbyder jeg dig en intropakke på 3 behandlinger, så du for en mindre investering kan mærke hvilke forandringer, kropsterapeutiske behandlinger hos mig kan gøre for dig.

Uanset om du har prøvet kropsterapeutisk behandling før eller ej, så glæder jeg mig til at møde dig i klinikken.

Book tid

Hvem er jeg?

Jeg hedder Jette Dahl og jeg er uddannet kropsterapeut fra Totum – Skolen for Kropsterapi, hvor jeg også er underviser. Kropsterapien har gjort en verden til forskel for mig og mit liv. Det kan ikke siges mindre. Og derfor har jeg valgt selv at blive kropsterapeut. Fordi jeg ser alt for mange af os mennesker gå rundt med smerter, følelsesmæssige og mentale blokeringer, angst og stress, som vi kan slippe af med, når vi ser på os selv som et helt menneske, og når vi tør møde og mærke os selv. Og det er lige præcis denne proces, jeg brænder for at hjælpe dig gennem.

Udover jeg er kropsterapeut, er jeg også stemmetræner med speciale i behandling af stemmeproblemer. Hvis du er nysgerrig på at vide mere om den del, kan du se mere på www.stemmeklar.dk

”Du er alternativ på en ikke anmassende måde, som jeg rigtig godt kan lide. Du er god til at lytte og høre hvor problemet stammer fra, og tage udgangspunkt i det, der virkelig giver mening for en. Jeg anbefaler dig til alle dem, der kunne have gavn af din behandling, da jeg ikke har prøvet en behandling, der virkede så godt for mig før, og jeg har prøvet næsten alle former for behandling.

Astrid

”Shit hvor er jeg groet meget, siden jeg startede hos dig!
Jeg er blevet så meget bedre til at håndtere min angst og lytte til mig selv og min krop. Det er rørende at mærke, at jeg har rykket mig og er så meget stærkere nu.
Tusind, tusind tak for dig Jette! Jeg glæder mig til at fortsætte den gode udvikling i samarbejde med dig.

Mia

“Min stemme var helt forsvundet og Jette hjalp mig med at få den tilbage. Rent fysisk løsnede hun spændingerne i hals og nakke, og viste mig øvelser så jeg selv kunne påvirke processen med at få stemmen tilbage.
Samtidig hjalp hun mig til at stille skarpt på, og bearbejde, den dybere årsag til mine stemmeproblemer”

Ingelise

“Særligt min lænd, som jeg har kæmpet med i flere år, har Jette fået rigtig godt fat i, og hun har mindsket de tilbagevendende smerter her væsentligt.
En behandling hos Jette er et frirum fra hverdagen, hvor jeg får smidt bekymringer og frustrationer i både krop og sind, og jeg går altid derfra med følelsen af at være væsentligt lettere, end da jeg kom”

Stine

“Jettes kyndige behandlinger, store menneskelige indsigt og skarpe spørgsmål er livseliksir for mig. Efter kun få behandlinger er jeg ved at lægge 25 års voldsomme, fysiske udfordringer bag mig. TAK!”

Kristian

“Endnu engang mange tak for muligheden, omsorgen og nærværet hos dig! Hovedpinen startede allerede i bilen på vejen hjem og trætheden…pyh…som om krop og sind kom ned i gear og fik mærket efter at jeg skylder på søvnkontoen. Jeg kan mærke en anden ro, der er landet i mig.
Jeg anbefaler på det varmeste en behandler som dig, med klienten i fokus…autentisk og nærværende på den blideste, og samtidig meget professionelle måde”

Anette

”Jeg oplever kropsbehandlingen hos Jette som både blid og kontant. De rullende, vuggende bevægelser i den pulserende massage minder mig om, at ligge i en vandkant og blive puffet til af bølger. De gør mig både tryg og på samme tid vågen overfor det jeg mærker.
Det gør ondt indimellem,  men arbejdet med åndedrættet hjælper mig undervejs. Mine smerter i ryg og lænd er betydelig mindsket og jeg har fået mere energi”

Viv