Sådan forløber en behandling

Når du kommer til en behandling, starter jeg med at spørge ind til din situation. Vi snakker om hvad det er, der udfordrer dig og hvad det er, som du har brug for. Jeg hjælper dig til en større kontakt og ærlighed til dig selv, og jeg hjælper dig til at komme ud af hovedet og mere ned i kroppen. Derned hvor du kan stå stærkere og friere i både din krop, dine tanker og i dine følelser.
Derefter fortsætter behandlingen på briksen, hvor du ligger under et tæppe iført undertøj.

Spændinger, skævheder og smerter ét sted i kroppen, vil altid påvirke hele din krop, og derfor behandler jeg også altid hele kroppen, også når du “kun” kommer med ondt i knæet.
Selve behandlingen kan være både blid og rolig, men også hård og konfronterende. Undervejs guider jeg dig til et dybt og roligt åndedræt, som hjælper dig til at slippe spændet så smerten forsvinder.

Behandlingen sætter gang i udskillelsen af affaldsstoffer, og det er derfor vigtigt at du drikker rigeligt med vand efterfølgende, også gerne de næste par dage, så får du mest muligt ud af behandlingen.

Jeg sætter 60 minutter af til din behandling, inkl. samtale og afrundende snak, samt tid til at komme af og på briksen.
Her kan du læse mere om de typiske problematikker som jeg behandler.

Vil du prøve en mærkbar behandling?

Kroppens reaktioner på behandlingen

Kroppens reaktioner på en behandling er forskellig fra person til person, og fra behandling til behandling. Nogle gange kan kroppen føles tung og afslappet bagefter, og andre gange kan du efter behandlingen føle dig let og fuld af energi.
Det er almindeligt også at føle sig følelsesmæssigt påvirket. Det kan f.eks. være at du oplever at dine følelser kommer “ud af det blå”, eller at du reagerer følelsesmæssigt kraftigere end normalt.
Din krop arbejder videre 2-3 dage efter behandlingen.

“Særligt min lænd, som jeg har kæmpet med i flere år, har Jette fået rigtig godt fat i, og hun har mindsket de tilbagevendende smerter her væsentligt.
En behandling hos Jette er et frirum fra hverdagen, hvor jeg får smidt bekymringer og frustrationer i både krop og sind, og jeg går altid derfra med følelsen af at være væsentligt lettere, end da jeg kom”

Stine

“Jettes kyndige behandlinger, store menneskelige indsigt og skarpe spørgsmål er livseliksir for mig. Efter kun få behandlinger er jeg ved at lægge 25 års voldsomme, fysiske udfordringer bag mig. TAK!”

Kristian

“Endnu engang mange tak for muligheden, omsorgen og nærværet hos dig! Hovedpinen startede allerede i bilen på vejen hjem og trætheden…pyh…som om krop og sind kom ned i gear og fik mærket efter at jeg skylder på søvnkontoen. Jeg kan mærke en anden ro, der er landet i mig.
Jeg anbefaler på det varmeste en behandler som dig, med klienten i fokus…autentisk og nærværende på den blideste, og samtidig meget professionelle måde”

Anette

”Jeg oplever kropsbehandlingen hos Jette som både blid og kontant. De rullende, vuggende bevægelser i den pulserende massage minder mig om, at ligge i en vandkant og blive puffet til af bølger. De gør mig både tryg og på samme tid vågen overfor det jeg mærker.
Det gør ondt indimellem,  men arbejdet med åndedrættet hjælper mig undervejs. Mine smerter i ryg og lænd er betydelig mindsket og jeg har fået mere energi”

Viv

”Du er alternativ på en ikke anmassende måde, som jeg rigtig godt kan lide. Du er god til at lytte og høre hvor problemet stammer fra, og tage udgangspunkt i det, der virkelig giver mening for en. Jeg anbefaler dig til alle dem, der kunne have gavn af din behandling, da jeg ikke har prøvet en behandling, der virkede så godt for mig før, og jeg har prøvet næsten alle former for behandling.

Astrid

”Shit hvor er jeg groet meget, siden jeg startede hos dig!
Jeg er blevet så meget bedre til at håndtere min angst og lytte til mig selv og min krop. Det er rørende at mærke, at jeg har rykket mig og er så meget stærkere nu.
Tusind, tusind tak for dig Jette! Jeg glæder mig til at fortsætte den gode udvikling i samarbejde med dig.

Mia

“Min stemme var helt forsvundet og Jette hjalp mig med at få den tilbage. Rent fysisk løsnede hun spændingerne i hals og nakke, og viste mig øvelser så jeg selv kunne påvirke processen med at få stemmen tilbage.
Samtidig hjalp hun mig til at stille skarpt på, og bearbejde, den dybere årsag til mine stemmeproblemer”

Ingelise