Jeg kan ikke love dig, at det ikke gør ondt. Men jeg kan love dig, at du mærker en forandring i din krop.

For at vi kan give slip på en spænding i kroppen, er vi nød til at kunne mærke spændingen. Vi må derfor også trykke hvor det gør ondt, for det er der, at du kan mærke spændet, og har muligheden for at kunne slippe det.

Og det er der, at du styrker din evne til at være med det, du mærker i kroppen, også når det gør ondt. Så du ikke prøver, bevidst eller ubevidst, at undgå at mærke det, der gør ondt, eller ikke giver dig selv tid til at mærke det.

Det kan nemlig være fristende at overhøre de spændinger i kroppen, som den sender som signaler til os. For så slipper vi for at forholde os til det, der gør ondt, og vi kan klø på selvom vi egentlig godt mærker, at kroppen er træt eller stresset.

Måske mærker du en spænding eller træthed i nakken, men vælger, bevidst eller ubevidst, at ignorere den, og bliver siddende i den dårlige arbejdsstilling, indtil du sidst på eftermiddagen må tage to panodiler, for at kunne være med hovedpinen.

Derfor tager jeg som Totum Kropsterapeut fat, når jeg behandler, og trykker også der, hvor det gør ondt.
Men jeg tager ikke hårdt fat hele tiden. Gjorde jeg det, ville det være for svært for dig at være i, og kroppen ville blot spænde endnu mere op.
Og så kan de blide tryk også skabe store forandringer i din krop. Derfor vil du opleve en behandling som værende både hård og konfronterende, men også blid og rolig.

Som behandler er det min fineste opgave, at mærke hvilke slags tryk, lige netop din krop har brug for, på lige præcis den dag du kommer til behandling. Og gå der til hvor du har brug for at gå, for at kunne mærke spændingerne, og kunne give slip på dem.

Er du klar til at mærke spændingerne i din krop, og give slip på dem?

Mærk forskellen
/ Jette Dahl

Vil du se mere på min blog?

Vil du stå stærkere og friere i din krop og i dig selv?

Vil du gerne stå stærkere og friere i dig selv? Få selvkærlige reminders, og samtidig blive lidt klogere på hvordan din krop og psyke hænger sammen? Kom med på min nyhedsbrevsliste.
Når du tilmelder dig, giver du samtidig tilladelse til at dine persondata behandles som beskrevet her.

Følg med på facebook – og få endnu mere med